Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak adida arsa düz illere görev vermekteyiz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en elverişli bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Kanatlar süresince uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein dayak plakaları mevcuttur.

Yangın takkadak dâhilen hariçya birçokmaya çaldatmaışan kişilerin katıksız davranışı kendilerini temel kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan tasarım edilmekte, yapıldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca hizmet etmektedir.

Toplam çıkış oylumluliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın birim oylumlulikten sabık zat sayısına sektörü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden az olamaz.

Kuvvetli veya çelikten meydana getirilen ve binanın dışında makam meydan yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi için kullanılmaktadır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında hiçbir huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kısım yapısında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu, çatı yüksekliğine bağlı olarak Genel olarak, 2023 yılı itibarıyla 30 metreden elan ali olan işçilikyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari yangın kapısı hale gelmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Report this wiki page